Större sällskap eller företag?

Vi har rymliga lokaler med goda möjligheter att hålla större arrangemang. Några exempel är företagsluncher och -middagar, workshops, bröllop och andra festligheter. 

Hos oss finner ni möjligheter att kunna använda modern teknik för att kunna underlätta och skapa en ännu bättre helhetsupplevelse.  

Event & Företag

Få en skräddarsydd upplevelse för ditt företagsevenemang eller stora arrangemang i våra rymliga lokaler. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt event oförglömligt!

En unik plats för ditt event eller företagsevenemang

Välkommen till vår nattklubb – den ultimata platsen för ditt nästa evenemang eller företagsaktivitet! Vi har rymliga lokaler utrustade med modern teknik som kan skräddarsys efter era behov. Vi erbjuder en mängd olika möjligheter, inklusive kickoff, teambuilding, konferens/möte, mässor, fest/middag och temakvällar.

Låt oss ta hand om allt så att du och dina gäster kan avnjuta en utsökt middag och dansa natten bort på våra spännande temakvällar. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en minnesvärd upplevelse för ditt företagsevenemang!

Lokaler:

Frankrike 10→30
Casino 20→40
Clubben 20→70
Kammaren 40→120
Cinco 100→170
Hela huset 350 sittande
Hela huset 600 mingel