Jobba med oss

Vi söker ständigt nya medarbetare. Om du tror att du är rätt person att ansluta till Cinco familjen kan ni skicka in ert cv och personliga brev här. 

Vi kollar igenom våra ansökningar löpande och hör av oss om just er ansökan skulle vara intressant. 

 

Just nu söker vi en driftansvarig.

Vi letar efter en erfaren och naturlig ledare som med positivitet och engagemang driver restaurangen framåt. Du har jobbat i branschen tidigare, gärna som restaurangchef och du förstår vikten av såväl nöjda gäster som medarbetare i kombination med en lönsam restaurang.

Ditt ansvar sträcker sig över både disk, matsal och bar och vardagen kommer blandas med administrativa, operativa och utvecklande arbetsuppgifter. Allt från uppföljning av försäljning, målsättningar, rekrytering, schemaläggning och medarbetarutveckling.

Vi kan erbjuda dig: Ett ambitiöst och härligt team att jobba tillsammans med Stora möjligheter att utvecklas både i din roll och inom branschen Vi Vill Gärna Att Du Har minst 2 års tidigare erfarenhet av restaurang & ledande position Trivs med personalansvar – rekrytering, anställning, utveckling och schemaläggning. Älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som kollegor att trivas hos oss. Frågor om tjänsten eller ansök:

Fredrik Johansson 070-3301728

Fredrik@cincoumea.se

Ansökningsformulär